Kopersbegeleiding.

Kopers van een nieuwbouwwoning of een -appartement willen graag een goede en vakkundige begeleiding. Zeker in de huidige tijd waarin we steeds kritischer worden. De aankoop van een nieuwbouwwoning of -appartement is een flinke investering en de kopers hebben dus recht op een goed advies en een adequate afwikkeling van het meer- en minderwerk.

Door het proces van de kopersbegeleiding goed te structureren kan de aannemer / ontwikkelaar een kwalitatief goed product opleveren. Zowel de kopers als de aannemer kunnen daar van profiteren: een win-win situatie!

Voor de werkvoorbereider van de aannemer is de kopersbegeleiding vaak lastig te combineren met de opstart van het bouwproces. Immers de werkvoorbereider heeft zijn handen vol om de daadwerkelijke bouwactiviteiten op de rit te krijgen. Bezoeken, telefoontjes en e-mails van kopers zijn voor hem dan een storende factor in de werkvoorbereiding.

3D-Home neemt de rol van kopersbegeleider graag over en kan, indien gewenst ook in-company, het gehele meer- en minderwerkproces uit handen nemen. In onderling overleg worden werkprocessen en afspraken gemaakt en 3D-Home doet de administratieve rompslomp en is het aanspreekpunt voor de kopers. De aannemer kan zich dan volledig richten op de kwaliteit van het bouwproces.

Omdat 3D-Home de kopersbegeleiding volledig digitaal uitvoert op een speciaal kopers-platform zijn alle gegevens ook digitaal beschikbaar. Er worden rollen en profielen aangemaakt zodat ook de werkvoorbereider toegang heeft tot de stukken. Maar denk bijvoorbeeld ook aan de showroom voor keukens, tegels en sanitair. Of bijvoorbeeld de mogelijkheid van een binnendeuren-bibliotheek gekoppeld aan de betreffende leverancier.

Voor meer informatie bel 06-12151301 of vul het contactformulier in, dan neem ik zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij verrichten momenteel de kopersbegeleiding voor onderstaande projecten:

Jazzboog Mortiere Middelburg

Jazzboog

Wonen aan De Jazzboog betekent royaal wonen, in het centrum van de wijk. Het is een imposante plek, direct aan een groen park en een fraaie waterpartij. De Jazzboog onderscheidt zich door ruime percelen, royale woningen en rijke architectuur op een unieke locatie. De Jazzboog loopt in een boog om het park heen.

De eerste 29 woningen, gebouwd door Bouwgroep Peters, genieten van een prachtig uitzicht. De aanzet wordt gevormd door grote tweekappers en vrijstaande villa’s; afgewisseld met fraai groen en rijwoningen. Als slotstuk zijn er riante bungalows. Kenmerkend voor De Jazzboog is de afwisseling tussen woonstijlen, die geïnspireerd zijn op de jaren dertig en twintig.

Die laatste bouwstijl is rijk gedecoreerd, bijvoorbeeld met bijzondere details in het metselwerk en uitstekende bloemkozijnen. Samen vormen ze een schitterende compositie.

Meer info www.mortiere.nl/woningen-jazzboog/

Buzee fase 3 Zierikzee, 13 koopwoningen

Fase 3 van nieuwbouwplan Buzee in Zierikzee. Hier bouwt Bouwgroep Peters in opdracht van Zeeuwland stadswoningen met twee tot vier slaapkamers. Dat zijn fijne woningen voor gezinnen.

Liever een compleet woonprogramma, met badkamer en slaapkamer, op de begane grond? Ook dat komt terug in fase 3. In totaal bouwen we dertien koopwoningen en eenendertig huurwoningen.

Claverveld Vlissingen

Claverveld

Groen, rust en ruimte staan centraal in Claverveld te Vlissingen. De wijk ademt de bestaande ecologische waarden: de Walcherse weg, het bos en de watergang ten zuiden blijven behouden. Er wordt bovendien gebruik gemaakt van duurzame kwalitatieve materialen.

Binnen het straatbeeld speelt diversiteit een belangrijke rol, zo is er ruimte voor vrijstaande landelijke woningen, bungalows, Walcherse boerderettes, twee-onder-één-kap woningen en vrije kavels. Samen vormen ze een schitterend geheel.

Claverveld zal in zijn totaliteit 150 woningen omvatten. In de eerste fase realiseert AM Zeeland de projectmatige ontwikkeling van 30 woningen. Bouwgroep Peters uit Middelburg is verantwoordelijk voor de realisatie van deze woningen.

Meer info www.claverveld.nl

Residence Goese Diep

Wonen in Goes maar toch genieten van de vrijheid

Altijd willen wonen in de stad Goes, maar toch genieten van de vrijheid die de natuur en het platteland bieden? Dan is één van de 36 luxe nieuwbouw appartementen of penthouses, omzoomd door het water van het Goese Meer, zeker iets voor u!

In de nieuw gerealiseerde wijk aan de rand van het Goese Meer worden door Bouwgroep Peters vier prestigieuze appartementengebouwen gerealiseerd, Residence Goese Diep. De verkoop is gestart!

De perfecte locatie om te genieten van de rust en weidse vergezichten zonder de connectie met een bedrijvige en bruisende stad te verliezen! Een unieke leefomgeving, waar mensen vlak bij of zelfs aan het water wonen.

Meer info www.residencegoesediep.nl