Visualisaties.

Exterieur

Exterieur visualisaties.

De exterieur impressies geven u een realistisch en sfeervol beeld van hoe een gebouw er uit zal komen te zien. Goede impressies zijn onmisbaar bij de succesvolle verkoop van uw project. Zij geven voor de start van de bouw de potentiele kopen namelijk al een goed beeld van het project.

Exterieur

Interieur visualisaties.

Een interieur impressie is onmisbaar voor de verkoop van nieuw te bouwen projecten. Met een interieur impressie wordt in één oogopslag duidelijk hoe een ruimte er uit ziet. Deze impressies worden vooral bij nieuwbouw gebruikt, maar ook steeds meer voor bestaande ruimten.

360-Graden interieur

360-Graden interieur.

Wij kunnen voor u ook een interieur animatie maken. In een interieur animatie komen meestal geen bewegende objecten voor, maar de camera beweegt door de ruimte heen om de kijker de meest interessante gezichtspunten te laten zien. Ook een interactief 360 graden interieur panorama behoort tot de mogelijkheden. In deze interactieve panorama kan de kijker, door zijn muis te bewegen, zijn gezichtsveld veranderen alsof hij zich op dat moment werkelijk in de betreffende ruimte bevindt.