Vormgeving.

3D-Home kan naast de visualisaties uw project ook het vervolgtraject voor uw verzorgen.
Van het ontwerpen van een logo, een unieke huisstijl tot een volledige verkoopbrochure en alles wat daar bij hoort.
Kortom alles om uw project te promoten.

Vormgeving

Vormgeving & DTP.

Wij kunnen voor uw project alle documenten opmaken die nodig zijn voor de verkoop van uw project. Bijvoorbeeld een verkoopbrochure. Een brochure is een belangrijk middel voor bij het verkooptraject van een vastgoed project. Het kan gezien worden als een uitnodiging, een visitekaartje en een adviseur ineen. Maar ook voor alle andere marketing en promotiemiddelen die nodig zijn bij de verkoop, zoals een bouwbord, flyer enz. kunnen wij u van dienst zijn.

Logo

Logo ontwerpen.

Een huisstijl begint natuurlijk met een fraai logo. Wij kunnen dat uiteraard ook voor u verzorgen. Het logo zal herkenbaar en krachtig moeten zijn. 3D-Home maakt logo’s voor allerlei verschillende opdrachtgevers. Het is belangrijk dat wij u leren kennen en op basis van deze kennismaking een logo ontwerpen. Uw doelgroep moet natuurlijk passen bij het logo. Een commercieel bedrijfslogo is namelijk heel wat anders dan het logo voor een vereniging of school.

Drukwerk

Drukwerk.

Wij verzorgen niet alleen de opmaak, maar kunnen u ook al het drukwerk leveren. Hierbij kunt u in eerste instantie denken aan een eenvoudige huisstijl van briefpapier, enveloppen en visitekaartjes. Maar met ons brede netwerk kunnen wij u ook alle andere promotiemiddelen leveren. Denk bijvoorbeeld aan vlaggen, reclameborden, spandoeken, kavelbordjes, schrijfblokken, brochures, pennen, flyers, ansichtkaarten, etc.