Plattegronden.

Wij zijn een specialist in het maken van sfeervolle, ingekleurde plattegronden.
De plattegronden zijn een ideaal middel om de indeling van de woning of appartementen duidelijk en mooi weer te geven.
Potentiele kopers kunnen zo in één oogopslag de mogelijkheden van verschillende ruimtes zien.

2D Plattegronden

Sfeervolle 2D plattegronden.

Een eerste indruk is ontzettend belangrijk. Onze sfeervolle 2D plattegronden trekken dan ook gelijk de aandacht van uw potentiele kopers. Deze plattegronden zijn perfect om in uw verkoopbrochure op te nemen, zodat een potentiele koper gelijk de mogelijkheden van de verschillende ruimtes kan zien.

2D/3D Funda plattegronden

2D/3D Funda plattegronden.

3D-Home is één van de tekenbureau ‘s dat zich gespecialiseerd heeft in het maken van de interactieve 2D/3D floorplanner plattegronden.
Floorplanner plattegronden zijn bij uitstek het middel voor makelaars om de woning op Funda te zetten. Naast professionele fotografie is een goed getekende woningplattegrond zeker een belangrijk middel voor de verkoop van een bestaande woning.

3D Plattegronden

Ruimtelijke 3D plattegronden.

Wilt u uw potentiële koper de inrichtingsmogelijkheden laten zien en een ruimtelijk gevoel creëren, dan is een 3D plattegrond een uitstekend middel. Of het nu gaat om een woning, een appartement of een commerciële ruimte, een stijlvolle en praktisch ingerichte plattegrond helpt mensen een voorstelling maken van het uiteindelijke resultaat.