HomeVisualisaties › Exterieur visualisaties

Exterieur visualisaties.

De exterieur impressies geven u een realistisch en sfeervol beeld van hoe een gebouw er uit zal komen te zien.
Goede impressies zijn onmisbaar bij de succesvolle verkoop van uw project.
Zij geven voor de start van de bouw de potentiele kopen namelijk al een goed beeld van het project.

Welk soort exterieur visualisatie het meest past voor uw project bekijken we per geval.
Wij maken de artist impressions tegen aantrekkelijke tarieven en wij helpen u graag om de meest passende impressie voor u te vinden.

Voor meer informatie kunt u vrijblijvend contact met ons opnemen.

Overzicht gebouw

Overzicht gebouw.

Het gebouw wordt vanuit het meest voordelige gezichtspunt in zijn geheel getoond. De kosten hiervoor verschillen, afhankelijk van de complexiteit van het object en uw eventuele specifieke wensen. Bij sommige projecten is het nodig om een specifiek detail van een project te laten zien. Bijvoorbeeld een detail van de geven, een balkon, een terras of een ander onderdeel van een gebouw. Een Close-Up wordt meestal gebruikt als toevoeging bij een serie van overzichten.

Straatperspectief

Straatperspectief.

Dit is een uitbreiding van de hiervoor genoemde afbeelding met een camerastandpunt vanaf de straat. Op de afbeelding is een gedeelte van de straat te zien. Deze weergave kan meerwaarde hebben als er een rij huizen wordt gebouwd of als u wilt laten zien hoe het nieuwe project in de omgeving zal passen. Deze impressie zal iets duurder uitvallen, omdat de omgeving van het gebouw ook uitgewerkt moet worden.

Vogelvluchtperspectief

Vogelvlucht.

Vogelvluchtperspectief is een afbeelding van het object vanaf boven. Ook bij deze afbeelding kan het object worden geplaatst in een bestaande luchtfoto.